Verden: VM
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 4 - 2)
3 - 3
(2 - 2)(2 - 0)
Argentina
Frankrig
L. Messi (23), Á. Di María (36), L. Messi (108)
K. Mbappé (80), K. Mbappé (81), K. Mbappé (118)
Kent Christensen

Kylian Mbappé bryder tavsheden efter VM-finalenederlag

Det var måske den bedste og mest dramatiske VM-finalekamp, der nogensinde er blevet spillet, da Argentina besejrede Frankrig i kampen om VM-guld.
En stor del af fodboldverdenens fokus er i øjeblikket rettet mod Argentina og i særdeleshed deres superstjerne, Lionel Messi, som nu kan kalde sig verdensmester. Udover, at den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder endnu engang spillede en sublim kamp, så var Kylian Mbappé også med til at præge en højspændt og dramatisk finalekamp.

Kylian Mbappé fuldendte i det 118’ende minut et hattrick, da han sendte bolden i netmaskerne til 3-3 på et straffespark, men glæden var kort, da straffesparkskonkurrencen lå lige om hjørnet – og her var det, desværre for Frankrig, Argentina, der trak det længste strå og vandt kampen.

Helt forventeligt og naturligt så den unge franskmand, Kylian Mbappé, noget slukøret ud efter finalenederlaget, da han missede chancen for at genvinde VM-trofæet til Frankrig på bare fire år. Men med en topscorertitel har Kylian Mbappé nok gjort det, der var ham påkrævet inden VM – og mere til. Mange har ventet spændt på en udtalelse fra den 23-årige verdensstjerne ovenpå VM-nederlaget, og nu sætter han for første gang ord på det på sin twitter-profil:

- Vi vender tilbage