Philip Dar

Medie: West Ham lurer på United-back

Aaron Wan-Bissaka har langt til spilletid under Ten Hag og har fået fripas til at finde andre græsgange.
Den engelske back Aaron Wan-Bissaka har ikke startet inde for Manchester United siden april måned og fik at vide inden sæsonen, at han frit kunne forlade Manchester United, hvis han ville. Dette skete dog ikke og under Ten Hag, er det blot blevet til en enkelt startplads, nemlig tidligere i december måned i en træningskamp mod spanske Cadiz.

Allerede i sommer, var der interesse fra West Ham, som har et godt forhold til Wan-Bissakas bagland, da han er repræsenteret af de samme, som har West Ham-spillerne Maxwell Cornet, Michail Antonio og Aaron Cresswell i folden.

West Ham indtager øjeblikkeligt en 16.plads i Premier League og David Moyes har problemer med at finde en løsning på højrebacken, hvor Vladirmir Coufal og Ben Johnson har delt spilletiden ligeligt mellem sig, mens tyske Thilo Kehrer også har dækket backen i de tre seneste PL-kampe.

Manchester United hentede Wan-Bissaka for 390 millioner kroner fra Crystal Palace i 2019, men han har ikke formået at omstille sig til at spille en offensiv højreback og måtte i december se, at portugisiske Diogo Dalot imponerede, hvilket han er fortsat med ved VM.

Dalot har startet alle Uniteds 21 kampe denne sæson på nær en enkelt, som han missede med karantæne. Denne kamp blev Dalot dog ikke erstattet af Wan-Bissaka, men af venstrebacken Tyrell Malacia. I den forbindelse udtalte Ten Hag, at Wan-Bissaka ikke døjer med nogle alvorlige problemer, men derimod med nogle småskader og sygdom.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER