Verden: VM
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 4 - 2)
3 - 3
(2 - 2)(2 - 0)
Argentina
Frankrig
L. Messi (23), Á. Di María (36), L. Messi (108)
K. Mbappé (80), K. Mbappé (81), K. Mbappé (118)
Kent Christensen

Hugo Lloris nedtoner franske bekymringer

Der er lagt op til et brag af en finale, når de forsvarende VM-mestre fra Frankrig skal forsøge at genvinde trofæet foran de hungrende argentinere med Lionel Messi i front.
Frankrig har præsteret at spille en sublim VM-slutrunden, hvor det har været tydeligt at se, at de er et hold fyldt med stjerner på enhver position. Kun et enkelt ubetydeligt nederlag er det blevet til for franskmændene, da de stillede op med en form for B-hold og tabte mod Tunesien i gruppespillet.

Den pletfri sejrsrække har ført de forsvarende VM-mestre i finalen, og seneste nyt har skabt bekymring hos Frankrig, da der går forlydender om en luftvejs-virus, som har smittet blandt andet Raphael Varane og Ibrahima Konate. Didier Deschamps har derfor valgt at isolere alle de spillere, der viser tegn på sygdom, for at undgå smitte til resten af holdet.

I et interview forud for VM-finalen forsøger Hugo Lloris at nedtone bekymringerne om kampklarheden:

- Vi vil forsøge at gøre vores bedste – på trods af omstændighederne. Jeg tror på, at adrenalinen og den begejstring, som vi vil komme til at føle, vil gøre, at vi alle vil være friske og klar til at gøre, hvad end der kræves for at vinde denne sidste kamp.