Verden: VM
FT
2 - 1
(2 - 1)
Kroatien
Marokko
J. Gvardiol (7), M. Oršić (42)
A. Dari (9)
Niklas Gerster

Kroatien-profil: VM-medaljer udødeliggør dig

Marokko og Kroatien skal duellere om VM-bronzemedaljerne i morgen. En kamp som ifølge en af de kroatiske profiler har meget stor betydning.
- Jeg tror, at hvis du spørger de marokkanske spillere, så ser de ikke på det på den måde. De fighter for deres liv, for hvis du vinder en medalje ved et verdensmesterskab, bliver du en udødelig helt i dit land.

Sådan siger Kroatiens VM-topscorer Andrej Kramaric ifølge TV2 Sport på et pressemøde forud for lørdagens bronzekamp imod Marokko. Kramaric affejede således markant påstanden om, at bronzekampen skulle være et ligegyldigt opgør. For undertippede Marokko såvel som for hans egen nation Kroatien:

- Otte af os som var med i Rusland, kender følelsen af at vinde en VM-medalje. Vi har mange spillere, som ikke har oplevet det, og som vil elske at gøre det, for det er noget, som vil blive med dem resten af deres liv.

Der skal således nok være lagt op til et opgør, hvor begge hold vil kæmpe for at få medaljer med hjem til hjemlandet, når bronzeopgøret sparkes i gang i morgen klokken 16.00 på TV2 Sport. Marokkos landstræner Walid Regragui varsler dog også spilletid til nye kræfter, da han mener, at de har fortjent den store oplevelse, som det er at spille til et VM.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER