Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Kent Christensen

Her følger tirsdagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal er blevet favoritter til at hente den 23-årige portugisiske offensivspiller, Joao Felix, fra Atletico Madrid til januar. (Marca)


Der er en god chance for, at Arsenal kan hente den ukrainske kantspiller, Mykhaylo Mudryk, til januar – for mindre end 750 millioner kroner, som var det Shaktar Donetsk før, krævede for den 21-årige ukrainer. (Athletic)

Liverpool har en principaftale med Benfica om at hente den 21-årige argentinske midtbanespiller, Enzo Fernandez. (La Capital)

Det engelske fodboldforbund vil beholde Gareth Southgate som manager – på trods af interesse fra den tidligere Chelsea-manager, Thomas Tuchels interesse i jobbet før VM. (Bild)

Det engelske fodboldforbund vil overveje udenlandske kandidater til manager-jobbet, hvis Gareth Southgate fratræder stillingen. (Telegraph)

Det engelske fodboldforbund ser Leicesters irske manager, Brendan Rodgers, som en favoritkandidat og ikke Frank Lampard eller Steven Gerrard. (Star)


Leicester City er klar til, at Arsenal gør et sidste forsøg på at hente Youri Tielemans i næste måned, før den 25-årige belgiske midtbanespiller bliver en fri agent til sommer. (Mirror)

Chelsea har åbnet forhandlinger om at hente den 18-årige tyske angriber, Youssoufa Moukoko, på en fri transfer fra Borussia Dortmund til juli. (Nicolo Schira)

Leeds United vil hente PSV Eindhovens tyske venstreback, Philipp Max, til januar. (Football insider)

Wilfried Zaha ser ud til at forlade Crystal Palace på en fri transfer, når angriberen fra Elfenbenskystens kontrakt udløber næste sommer. (Fabrizio Romano)

Tottenham vil i denne uge åbne forhandlinger om en ny længerevarende kontrakt med deres manager, Antonio Conte. (Athletic)

Aston Villa-manager, Unai Emery, er interesseret i at hente den hollandske kantspiller, Arnaut Danjuma, og den senegalesiske midtbanespiller, Nicolas Jackson, fra Unai Emerys tidligere klub, Villareal. (Mirror)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik