Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Kent Christensen

Her følger tirsdagens internationale rygter.
Article image
Enzo Fernandez er et alternativ for Real Madrid, hvis ikke de kan hente deres primære mål – den 19-årige engelske midtbanespiller, Jude Bellingham, fra Borussia Dortmund næste sæson. (Sport)


Brasilien vil have Carlo Ancelotti til at overtage Tites plads som cheftræner for landsholdet efter deres VM-exit. (UOL Esporte)

Paris Saint-Germain er interesserede i at hente Ousmane Dembele fra FC Barcelona. (El Nacional)

AC Milan snakker med Rafael Leao om en kontraktforlængelse og er rolige om, hvorvidt han ønsker at underskrive en ny aftale. (Gazzetta dello Sport)

Sevilla vil have, at Isco forlader klubben til januar, kun fem måneder efter, at den spanske midtbanespiller blev hentet fra Real Madrid. (Marca)

Bayern München er tæt på at hente den østrigske midtbanespiller, Konrad Laimer, på en fri transfer fra RB Leipzig til sommer. (Fabrizio Romano)


Den tidligere Barcelona og AS Roma-cheftræner, Luis Enrique, ønsker at vende tilbage til klubfodbold efter sin afskedigelse som træner for det spanske landshold. (Sport)

PSV Eindhovens fodbolddirektør, Marcel Brands, siger, at den 23-årige hollandske kantspiller, Cody Gakpo, kan blive solgt til januar, men kun for en klubrekords-salg. (Goal)

Chelsea-transfermålet, Rafael Leao, er uvillig til at forny sin kontrakt med AC Milan, da den portugisiske angriber ønsker mere end de rapporterede 52 millioner kroner om året, som det italienske hold tilbyder. (Sky Germany)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik