Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Verden: VM
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 3 - 4)
2 - 2
(2 - 2)(0 - 1)
Holland
Argentina
W. Weghorst (83), W. Weghorst (90), D. Dumfries (128)
N. Molina (35), L. Messi (73)
Stefan Tonim Nielsen

Argentinsk landsholdstræner reagerer på kritik af spillere

18 gule og et rødt kort blev det til, da Argentina og Holland mødte hinanden i kvartfinalen til VM.

Det var en udfordrende kamp for Argentina, Holland og ikke mindst dommerne, da de to landshold bragede sammen til kvartfinalen ved dette års VM. Der blev under og efter kampen uddelt intet mindre end 18 gule kort, en rekord for flest gule kort ved en VM-kamp.

Efter kampen har især de argentinske spillere været under megen kritik, da flere fra holdet jublede over resultatet hen imod de hollandske spillere. Efter kampen faldt spændingen mellem de to hold ikke, da Messi kalder den hollandske spiller Wout Weghorst for et fjols.

Men nu er den argentinske landsholdstræner, Lionel Scaloni, ude og forsvare sine spillere. Han udtaler sig ifølge The Guardian:

- Vi tabte til Saudi-Arabien, vi sagde ingenting. Vi vandt Copa América i Brasilien, og vi oplevede den bedste sportslige opførsel med Messi, Paredes og Neymar. De sad sammen i tunnelen i Maracanã Stadion, så jeg er virkelig ikke overbevist af den her idé om dårlig sportslig opførsel.

Hvorvidt Argentinas næste kamp bliver lige så dramatisk må vente til tirsdag d. 13. december, når de sydamerikanske stjerner møder Kroatien i semifinalen ved VM 2022.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER