Asbjørn Steffensen

Siger Ronaldo farvel til det portugisiske landshold her?

Cristiano Ronaldo har brudt tavsheden efter det overraskende VM-exit til Marokko.
Kvartfinalen blev endestationen for Portugal ved VM i Qatar, da de overraskende led et 1-0-nederlag til den afrikanske sensation Marokko.

Dermed blev femte gang heller ikke lykkens gang for Cristiano Ronaldo, hvis store drøm altid har været at føre sit land til en VM-triumf. Den 37-årige superstjerne har søndag i et opslag på sin officielle Instagram-konto sat ord på skuffelsen og kommer derudover med nogle kryptiske meldinger.

- Jeg har kæmpet for det. Jeg kæmpede hårdt for denne drøm. Jeg har scoret ved fem verdensmesterskaber på 16 år. Jeg har givet alt, mens jeg har spillet med mange store spillere, og vi har været støttet af millioner af portugisere, skriver Ronaldo blandt andet og fortsætter:

- Min drøm slutter desværre i dag. Jeg synes, alle skal vide, at der er blevet sagt og skrevet meget, men min dedikation til Portugal har ikke ændret sig.

Det er svært at sige, om Ronaldos dage på det portugisiske landshold er talte, men skuffelsen er i hvert fald ikke til at tage fejl af.

Ronaldo fik sin landsholdsdebut tilbage i 2003 som 18-årig. Siden er det blevet til 196 landskampe og svimlende 118 mål. Den største triumf kom i 2016, da Portugal vandt EM.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER