Niklas Gerster

Fredagens engelske rygter

Dagens rygter fra det engelske. Chelsea modtager igen interesse fra Ziyech, Arsenal leder efter erstatninger for Jesus i angrebet, og Manchester United er i dialog med en ny målmand.
Manchester United arbejder på en aftale med Borussia Mönchengladbachs schweiziske målmand Yann Sommer. United vil hente den 33-årige keeper på en fri transfer til sommer. (ESPN)

Chelseas Hakim Ziyech har imponeret for Marokko til VM, og nu har AC Milan igen vist sig interesserede i ham, og planlægger at afsende et bud. (Gazetta dello Sport)

Marcus Rashford har scoret tre mål ved VM, og har udtalt, at der ikke er noget der kan hamle op med følelsen af at score for sit land. (Mirror)

Arsenals stjerneangriber Gabriel Jesus har pådraget sig en længerevarende knæskade ved VM. Manager Mikel Arteta udtaler, at ”The Gunners” derfor kigger på, hvad der er af transfermuligheder, som kan gardere London-mandskabet i angrebet. (Football London)

Leicesters offensive midtbaneprofil James Maddison er Newcastles største transferønske til januar. (90 min)

De engelske midterhold Aston Villa og Leicester har forhørt sig på situationen hos Stefan de Vrij fra Inter. Den 30-årige hollandske forsvarsspiller har kontraktudløb med Serie A-topholdet til sommer. Atletico Madrid skulle desuden også lure på de Vrij. (FC Inter News)

Manchester United forventer at skille sig af med deres 25-årige engelske højreback Aaron Wan-Bissaka til januar. (90 min)

Fosun International som ejer Wolverhampton Wanderers, leder efter en ny investor til klubben, men har dog ikke planer om at sælge klubben helt. (Times)