Fodbold nyheder

Van Dijk:
Holland møder Argentina – ikke Messi

Af Daniel Fisker

Hollands forsvarsgeneral, Virgil van Dijk, har understreget, at ”Oranje” møder Argentina – og ikke kun Lionel Messi – i den kommende VM-kvartfinale.
Article image
Syv.

Det er svaret på, hvor mange gange Lionel Messi har vundet den prestigefyldte Ballon d’Or. Dermed er det en af de absolut største fodboldspillere, som Virgil van Dijk og resten af de hollandske landsholdsforsvarer skal forsøge at stoppe fredag aften, hvor Holland og Argentina møder hinanden i VM-kvartfinalen.


Den hollandske forsvarsgeneral anerkender Messis kvaliteter forud for fredagens kvartfinale.

- Han er selvfølgelig en af de bedste spillere nogensinde. Det har han været i så mange år, udtaler Virgil van Dijk ifølge The Independent.

Messi har leveret utallige bedrifter i løbet af de seneste mange år, men han har ikke befundet sig på toppen af fodboldkransekagen alene. Han har delt scenen med Cristiano Ronaldo, som også stadigvæk er VM-aktuel.

I første omgang skal Van Dijk og resten af ”Oranje” dog prøve kræfter med Messi, men ikke kun den argentinske troldmand. Det argentinske landshold er ifølge Van Dijk andet og mere end Messi.


- Jeg vil sige, at han og Cristiano Ronaldo har skilt sig ud i de seneste to årtier. Der er kun respekt for, hvad de har opnået, men for os handler det nu ikke kun om, at vi skal møde ham. Vi forbereder os på at slå Argentina.

- Selvfølgelig ved vi, hvor stor en del af deres succes, han har været i løbet af årene, men det er ikke Holland mod Messi – det er Holland mod Argentina.

Kvartfinalen mellem Holland og Argentina sparkes i gang klokken 20 fredag aften, og hvis Holland formår at slå Argentina – og Kroatien eller Brasilien i en eventuel semifinale – så er det faktisk muligt, at Van Dijk og resten af ”Oranje” både kommer til at stå over for Messi og Cristiano Ronaldo i samme VM-slutrunde.

Mere om Virgil van Dijk

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik