Fodbold nyheder

Rabiot puster til transferrygterne: Jeg vil spille i Premier League

Af Daniel Fisker

Adrien Rabiot har luftet sine ambitioner om at vende tilbage til England, hvor fodboldatmosfæren tiltaler den VM-aktuelle franskmand.
Article image
Den franske landsholdstrup har været hårdt ramt af skader, og det har måske været Adrien Rabiots held. Den centrale midtbanespiller fra Juventus har foreløbig fået spilletid i samtlige kampe, hvor han tilmed har bidraget med et enkelt mål og en enkelt assist.


VM-slutrunden i Qatar fungerer som et udstillingsvindue forud for transfervinduet i januar, og Rabiot, som i øjeblikket gennemlever den bedste tid i sin karriere, har givet ambitionerne om at spille i Premier League nyt liv.

- Jeg går gennem den bedste periode af min karriere, udtaler Adrien Rabiot ifølge Football Italia.

- Jeg er vokset og blevet mere moden – det er mit fodboldspil også. Det er fundamentalt for min stil, at jeg er i god form, og det er noget, jeg har arbejdet meget på, siden jeg kom til Juventus.

Rabiot havde spillet hele sin karriere – bortset fra et år på Manchester Citys ungdomshold – i hjemlandet Frankrig, inden han skiftede fra Paris Saint-Germain til Juventus i sommeren 2019. 27-årige Rabiot er dog langtfra blevet mættet af engelsk fodbold.

- Jeg havde et kort ophold i Manchester City, og det var rigtig positivt.


- Jeg kan godt lide den atmosfære, som omgiver fodbolden, fordi den er så forskellig fra Frankrig eller Italien.

- Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil spille i Premier League.

Det var efter sigende tæt på, at Rabiot skiftede Juventus ud med Manchester United i sommerens transfervindue, men ”The Red Devils” trak tilsyneladende følehornene tilbage, da de hørte Rabiots lønkrav på 75 millioner kroner om året.

Det var på onsdagens pressemøde, at ambitionerne om at spille i Premier League fik nyt liv, og derfor blev Rabiot spurgt ind til, om de engelske ambitioner skal føres ud i livet, når han har kontraktudløb i Juventus – til sommer – eller før.

- Jeg ved det ikke.

- Jeg har ikke et hold i England, som jeg foretrækker. Der er ikke et hold, som nødvendigvis skiller sig ud for mig. Det er ligaen generelt, som tiltaler mig. Den passer bedre til mine kvaliteter.

Det næste punkt på den franske VM-dagsorden er kvartfinalen mod England, som løber af stablen lørdag. Her skal det afgøres, om franskmændene eller englænderne skal møde Portugal eller Marokko i VM-semifinalen.

Mere om Adrien Rabiot

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik