Fodbold nyheder

Joao Felix færdig i Atletico Madrid? Forholdet til Simeone er tyndslidt

Af Philip Dar

Et brud mellem Joao Felix og Atletico Madrid ser ud til at være uundgåeligt.

Article image
Joao Felix har rettet kritik mod sin klub, Atletico Madrid, efter han og resten af Portugal-mandskabet gik videre til VM-kvartfinalen tirsdag aften. Felix startede på banen og leverede en fremragende indsats, som ikke har gjort ham mindre attraktiv rundt omkring i andre klubber.


Det er nemlig ikke meget fodbold, som Joao Felix spiller for Atletico Madrid, hvor det blot er blevet til seks startpladser hidtil i sæsonen. Dette skyldes angiveligt forholdet til klubbens mangeårige cheftræner, Diego Simeone.

- Måden, som jeg spiller på her, er helt anderledes fra klubben. Når forholdene er optimale, så går tingene som regel bedre, sagde Felix til portugisisk TV efter kampen ifølge Metro.

Atletico Madrid betalte 973 millioner kroner for Joao Felix, da klubben hentede ham i Benfica i 2019. Han har dog aldrig rigtig slået sit navn fast og det forventes nu, at han forlader Madrid-klubben, enten til januar eller næste sommer. Dette har klubbens præsident, Gil Marin, også indset.

- At hente ham var det største sats i klubbens historie. Jeg synes, at han er en verdensklasse spiller, men grundet forholdet til træneren, hans spilletid og hans motivation, så er der grund til at undersøge muligheden for, at han kan forlade klubben. Jeg vil ønske at han bliver, men det er ikke hans ønske, siger Marin til portugisisk TV.

Premier League har længe lignet den mest sandsynlige destination for Joao Felix, men den igangværende slutrunde skal nok give andre klubber grund til at kigge i hans retning.

Mere om João Félix

Mere om Atlético

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik