Jonas Corap

FIFA-præsident: Bedste VM-gruppespil nogensinde

Gianni Infantino har beskrevet dette års VM-gruppespil som det bedste nogensinde.
I dette års VM-gruppespil har der været flere store overraskelser, heriblandt Argentinas nederlag til Saudi Arabien, Tyskland og Belgiens tidlige elimineringer fra slutrunden, samt Marokko og Japan, som meget overraskende vandt deres respektive grupper. Derudover var der stor spænding i flere af grupperne til det sidste om, hvilke hold som ville sikre sig videre avancement. FIFA-præsidenten Gianni Infantino siger om gruppespillet:

- Jeg har set alle kampene til VM, og det har klart været det bedste gruppespil til et VM nogensinde. Så det er meget lovende for resten af turneringen.

- Kampene har været af stor kvalitet på smukke stadions, hvilket vi allerede vidste. Folket som har været der har været fantastiske, hvor der i gennemsnit har været over 51.000 mennesker til kampene på stadion.

- Niveauet til dette VM har været meget jævnbyrdigt. For første gang nogensinde har minimum et land fra hvert kontinent sikret sig videre avancement til ottendedelsfinalerne. Dette viser at fodbolden virkelig er blevet global.

FIFA siger at der har været cirka 2.45 millioner mennesker samlet til de 48 gruppespilskampe, men der hersker en stor tvivlen omkring dette, da der har været flere kampe, hvor de siger, at der har været fyldt på stadion, men hvor man så har kunne se en masse tomme pladser til adskillige kampe.