Fodbold nyheder

PSG indrømmer interesse i Bellingham

Af Jonas Corap

Den unge midtbanespiller som har taget verden med storm er en meget ombejlet herre, hvor flere europæiske storklubber angiveligt skulle have stor interesse i spilleren.
Article image
Paris Saint-Germains præsident Nasser Al-Khelaifi bekræfter i et interview, at klubben er interesseret i Borussia Dortmund-kometen Jude Bellingham.


Den 19-årige midtbanespiller har været i fremragende form under dette VM, hvor han har scoret et mål og lagt to assister i fire kampe. Som følge af dette er spillerens kurs i høj grad steget, og det virker som et spørgsmål om tid før englænderen kan finde sig en ny arbejdsgiver. Nasser sagde til Sky Sports:

- Fremragende at se dette er hans første VM-slutrunde – han er rolig, afslappet og fuld af selvtillid. Alle vil have ham det ønsker jeg ikke at skjule. Jeg respekterer dog, at han er i en klub og, hvis vi vil tale med ham så henvender vi os først til hans klub.

PSG er angiveligt ikke den eneste klub som er interesseret i den unge englænders signatur, da både Real Madrid og Liverpool menes at have en stor interesse for Bellingham, som dog først har kontraktudløb i 2025.

Bellingham og Englands næste modstander til VM bliver de forsvarende titelholdere fra Frankrig.

Mere om Jude Bellingham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik