G. Ramos (17), Pepe (33), G. Ramos (51), R. Guerreiro (55), G. Ramos (67), R. Leão (90)
M. Akanji (58)
Nicklas Calvert

Vanvittige Portugal smadrer chanceløse Schweiz med 6-1!

Portugal var i hopla og vandt med hele 6-1 imod et tamt Schweiz mandskab.
Den Portugisiske landstræner, Fernando Santos, startede noget vovet med både Cristiano Ronaldo, Cancelo og Ruben Neves på bænken fra kampens start i forhold til 2-1 nederlaget imod Sydkorea. Schweiz lavede to ændringer i deres opstilling, da både Yann Sommer og Edimilson Fernandes startede fremfor Kobel og Widmer.

Kampen startede låst, indtil Goncalo Ramos, som startede inde istedet for Cristiano Ronaldo, tordnede bolden op i det korte hjørne forbi en chanceløs Yann Sommer, også skal jeg love for der kom fart på.

Shaqiri var tæt på at sparke et frispark i mål 30 meter, men Schweizeren måtte se sit forsøg snige sig tæt forbi. To minutter senere steg den 39-årige Portugisiske forsvarsspiller, Pepe, til værs og headede et flot slået hjørnespark i kassen, også så det svært ud for Schweiz.

Efter 45 minutter var Portugal foran 2-0 og Schweitz havde i den grad ryggen mod muren.

Til anden halvlegs start havde Schweiz skiftet formation, men lige lidt hjalp det, da Portugal kom buldrende videre og hurtigt scorede Goncalo Ramos til 3-0 på et fladt indlæg fra Dalot.

Portugal var ikke færdige endnu, efter et flot opspil i venstresiden spiller Portugal sin modstander tynd og bolden ender for fødderne af Raphael Guerreiro, som bankede bolden i net taget. Tre minutter senere reducerede Schweiz, da Pepe uheldigt får forlænget bolden til en helt fri Manuel Akanji, som stille og roligt kunne sparke bolden i det tomme mål. 4-1 Portugal.

Goncalo Ramos fuldendte sit hattrick efter 67 minutter med et smukt chip, efter en fabelagtig frispilning fra Joao Felix. 5-1 Portugal. En ny stjerne er født.

Helt til slut ville Rafael Leao også lege med og bankede bolden køligt over i det lange hjørne med en følt inderside to minutter inde i overtiden.

Portugal er sikkert videre med en vanvittig 6-1 sejr. De møder Marokko på lørdag, som højest overraskende slog Spanien ud efter et straffedrama tidligere på dagen