Fodbold nyheder

Sterling vender kun tilbage på en betingelse

Af Jonas Corap

Raheems Sterlings familie blev udsat for røveri imens spilleren var til VM i Qatar. Sterling vendte straks hjem efter han fik besked om hændelsen.
Article image
Raheem Steling nægter angiveligt at vende tilbage til Englands landsholdstrup, medmindre han kan få garantier for sin families sikkerhed.


Den engelske-fløj forlod den engelske trup efter nyhederne kom frem om, at Sterlings hjem blev røvet, hvor flere genstande og smykker til en værdi op mod 2,5 millioner kroner blev stjålet.

Heldigvis kom ingen fra familien til skade under røveriet, men det er tydeligvis en traumatisk oplevelse, og det ser ud til, at Sterling ikke er klar til at tage afsted før sikkerheden er blevet forbedret:

- Der er ingen chance for, at jeg tager afsted, medmindre jeg kan være 100 procent sikker på min families sikkerhed.

Beretter The Sun:

- Han er meget sikkerhedsbevidst hvilket var en af grundene til, at han valgte en bolig i et meget eksklusivt kvarter, med regulære polititjek.


- På trods af dette er han stadig blevet et offer, hvilket selvfølgelig er meget bekymrende for Raheem og Paige. De er lige flyttet tilbage til London og ønsker at føle sig trygge.

Sterling har været en nøglespiller gennem mange år for det engelske landshold, og hvis han ikke vender tilbage til truppen, vil det være et stort tab for nationen som møder Frankrig i kvartfinalen.

Mere om Raheem Sterling

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik