Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Saka: Der er kun en Mbappe

21-årige Bukayo Saka nedtoner sammenligningerne med Kylian Mbappe og kommer samtidig med rosende ord om holdkammeraten Jude Bellingham.
Bukayo Saka scorede sit tredje mål ved dette VM, da England slog Senegal i ottendedelsfinalen med en komfortabel sejr. Den unge Arsenal-stjerne er blevet spurgt om det snarlige møde med Frankrig og om sammenligninger med Kylian Mbappe:

- Tak for komplimentet, men nej der er kun en Kylian Mbappe.

- På samme tid er der kun en af mig. Jeg ønsker blot at være mig selv og hjælpe mit hold på den bedst mulige måde. Der er mange unge spillere ved dette VM jeg kan nævne så mange. Selv på vores hold har vi en spiller som gør det fremragende i Jude Bellingham. Jeg er bare glad for, at vi alle er her og gør det godt. Min prioritet er at vinde turneringen over at blive kåret til turneringens bedste spiller eller den bedste unge spiller.

Kylian Mbappe er i øjeblikket VMs topscorer med fem mål i fire kampe, hvilket allerede er mere end han præsterede til VM i 2018, hvor han scorede fire mål i syv kampe og førte Frankrig til VM-guld. Dermed bliver han en stor mundfuld for England når de mødes dog har England også vist sig som et målfarligt mandskab, hvor de har scoret 12 mål i deres første fire VM-kampe.

Frankrig og England tørner sammen i kvartfinalen på lørdag klokken 20:00.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER