Niklas Gerster

Dolberg er måske på vej til tysk fodbold

25-årige Kasper Dolberg har haft svært ved at finde formen i flere europæiske klubber. Nu ser det måske ud til, at han skal prøve lykken i det tyske.
Kasper Dolberg havde som så mange andre danske landsholdsspillere et skidt VM. Desuden spiller han kun sparsomt i Sevilla, hvor han er udlånt til fra Nice. Hverken Nice eller Sevilla ser ud til at spå den danske angriber en fremtid hos dem, hvorfor en tysk klub nu melder sig på banen.

Ifølge den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio er Silkeborg-drengen på vej til tyske Hoffenheim. Transferjournalisten hævder, at der er tale om en låneaftale med en købsoption inkluderet. Di Marzio henviser desuden til, at det tyske subtop-mandskab også var ude efter Dolberg i 2019, hvor han dog i stedet valgte at tage til Nice.

I Nice har fodboldtilværelsen dog fået et gevaldigt dyk, så måske han skal genfinde spillet i Bundesligaen? Her vil han desuden kunne blive holdkammerat med danske Robert Skov og Jacob Bruun Larsen. Vil det være det rette skifte for Dolberg, hvis det går igennem?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER