Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Her er dagens internationale rygter. Bellingham-feltet snævrer til, en ny klub melder sig på banen i forhold til Kessie, og så er der nyt omkring et ledigt landstrænerjob.
Article image
Manchester United er nu angiveligt ude af kapløbet omkring den stærkt eftertragtede Jude Bellingham fra Borussia Dortmund. Liverpool, Manchester City og Real Madrid står nu forrest i køen iblandt mulige købere af den blot 19-årige engelske landsholdsspiller. (Sky Sports Germany)


Real Madrid har dog en smertetærskel i forhold til prisen på Bellingham. Madrilenerne vil maksimum betale 933 millioner kroner for midtbanedynamoen. (Defensa Central)

Inters højreback Denzel Dumfries er fortsat eftertragtet. Den italienske storklub fastslår, at de vil have svært ved at holde på ham, hvis de modtager et bud i omegnen af 372 millioner kroner samt bonusser på 74 millioner kroner. Chelsea og Manchester United er de klubber, som nyligst har været sat i forbindelse med den 26-årige højreback. (Calciomercato)

Inter vil desuden gerne have fat i AS Romas engelske forsvarsspiller Chris Smalling. Den 33-årige englænder har kontraktudløb næste sommer. (Gazetta dello Sport)

Napoli tilslutter sig nu også den længere række af klubber, som vil forsøge at gå efter Franck Kessie. Den 25-årige ivorianske midtbanespiller foretrækker dog at blive i sin nuværende klub FC Barcelona, som han kun har repræsenteret i en halvsæson. (Relevo)

Burnleys belgiske manager Vincent Kompany er iblandt kandidaterne til at overtage det ledige belgiske landstrænersæde, som Roberto Martinez har efterladt efter det skuffende VM-exit. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik