Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her følger dagens engelske rygter. Læs blandt andet om Cesar Azpilicueta der har ombestemt sig i forhold til sin fremtid og om Manchester United, som er på målmandsjagt.
Article image
Manchester United har indledt en dialog med den rutinerede schweiziske keeper Yann Sommer. Den 33-årige målmand har kontraktudløb hos Borussia Mönchengladbach til sommer. (Bild)


Den 29-årige slovener Jan Oblak fra Atletico Madrid står dog allerøverst på Uniteds ønskeseddel over mulige målmandsemner. (Fichajes)

West Ham vil forstærke defensiven med den unge brasilianske forsvarsspiller Luizao til januar, hvor den 20-årige midtstopper har kontraktudløb hos sin klub Sao Paulo. (90 Min)

Den spanske højreback Cesar Azpilicueta er nu vendt på en tallerken i forhold til de tidligere rygter om, at han ville til FC Barcelona til sommer. Han vil i stedet blive i Chelsea, da han har udtalt, at klubbens nye ejere har fastslået, at de gerne ser ham blive. (90 Min)

Real Madrid har dog alligevel meldt sig på banen i forhold til Azpilicueta, og overvejer at hente den rutinerede spanier i januar-vinduet. (Fichajes)

Newcastle overvejer at aflægge et bud på Fulhams forsvarsspiller Antonee Robinson. Den 25-årige amerikaner har imponeret for USA under VM. (Teamtalk)


De engelske landsholdsspillere er blevet rådgivet til at undersøge deres sikkerhedsforanstaltninger i hjemmet, efter at Raheem Sterling for nyligt blev udsat for røveri under VM-slutrunden. (Times)

Leeds vil forberede et nyt kontrakttilbud til deres angrebsprofil Rodrigo. Den 31-årige spanier har aktuelt 18 måneder tilbage af sin nuværende aftale. (Leeds Live)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik