Fodbold nyheder

Pedri:
De har verdens bedste spiller

Af Kent Christensen

Pedri og Spanien gør sig i disse dage klar til at møde Marokko i VM 1/8-delsfinalen, som bliver spillet i morgen eftermiddag.
Article image
Spanien startede VM-2022 ud med at vinde en gigantsejr over Costa Rica med hele 7-0, hvorefter de led pointtab i gruppen mod henholdsvis Tyskland og Japan. Sidstnævnte var nok den største skuffelse for spanierne, som tabte 2-1 i kampens døende minutter, hvorimod 1-1-resultatet mod Tyskland lettere kan forsvares.


Det bliver uden tvivl interessant at se, om et overpræsterende og selvtillidsfuldt marokkansk landshold kan spille op imod spanierne, der oplever svingende præstationer. Der er dog ingen tvivl om, at spanierne har masser af kvalitetsspillere på banen, men ifølge Spaniens unge midtbanespiller, Pedri, så er Argentina blandt favoritterne til at vinde hele VM:

- De har et rigtig godt hold. De har verdens bedste spiller og jeg tror, at Lionel Messi er den bedste, spiller jeg har set i mit liv. Jeg så hans mål mod Australien og han gør en forskel.

I et interview med den spanske avis ’Sport’ blev Pedri blandt andet spurgt indtil hvem han helst ville bytte trøje med til VM, og her var svaret ikke overraskende:

- Det skal være med Leo, men det vil kræve, at vi mødes i finalen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik