Kent Christensen

Mbappé: VM er en besættelse for mig

PSG- og Frankrig-stjerneangriberen, Kylian Mbappé, har hidtil spillet et utrolig flot VM, hvor han ligger på førstepladsen i topscorerlisten med fem mål efter blot 4 kampe.
Frankrig ser ud til at have genfundet VM-succesen fra 2018, hvor de gik hele vejen og vandt turneringen i Rusland. Hidtil har de vundet tre ud af fire kampe, hvor det eneste nederlag har været i en ubetydelig kamp mod Tunesien – her stillede det franske landshold desuden op med noget, der minder om et B-hold.

Nøglen til succes kan ifølge mange tilskrives deres 23-årige stjerneangriber, Kylian Mbappé, som i den grad er kommet i målhumør ved dette års VM. Det er blevet indtil videre blevet til fem mål, og i gårsdagens kamp stod han noteret for to flotte mål i en flotspillet VM-1/8-delsfinale mod Polen, der nu sender franskmændene i en spændende kvartfinale mod et engelsk landshold i topform.

Kylian Mbappé lod sig interviewe efter kampen mod Polen, hvor han blandt andet kom ind på betydningen af VM for ham:

- Selvfølgelig er dette VM en besættelse for mig, det er mine drømmes konkurrence. Jeg har bygget min sæson på omkring denne turnering og omkring at være klar både fysisk og mentalt til det. Jeg ville gerne være her i topform, og indtil videre går tingene godt, men vi er stadig langt fra det mål vi satte, og som jeg satte.