Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Mandagens engelske rygter

Her følger mandagens engelske rygter.
Manchester United er klar til at gå efter Cody Gakpo til januar, da PSV Eindhoven er villige til at sælge den 23-årige hollandske angriber – som følge af hans imponerende form til VM. (Sun)

United vil være nødsaget til at bruge 433 millioner kroner på Gakpo – dobbelt så meget som det PSV krævede i sommers – så måske vil United skifte deres transferfokus til AC Milan’s portugisiske angriber, Rafael Leao. (Mirror)

Everton og Leeds har tilsluttet sig Aston Villa og Wolves i kampen om at hente Atletico Madrid brasilianske angriber, Matheus Cunha. (Relevo)

Wolves forhandler også med Atletico Madrid om at hente deres brasilianske centerforsvarsspiller, Felipe, i en potentiel ’pakke-handel’ med Cunha til januar. (Fabrizio Romano)

Manchester United fejlede i at hente Brightons ecuadorianske midtbanespiller, Moises Caicedo, for 31 millioner kroner for to år siden, og nu vil de blive nødt til at betale 600 millioner kroner. (Sun)

Tottenham-manager, Antonio Conte, håber på at hente den kroatiske RB Leipzig-forsvarsspiller, Josko Gvardiol, som Chelsea også er interesserede i. (Corriere dello Sport)

Arsenal-manager, Mikel Arteta, vil have 433 millioner kroner at bruge til januar, men har ikke i sinde at hente en erstatning for deres brasilianske angriber, Gabriel Jesus, som er meldt skadet i resten af VM med en knæskade. (Football insider)

Tottenham har tilsluttet sig Aston Villa, Fulham og Inter i overværelsen af FC Barcelonas midtbanespiller, Franck Kessie. (Mundo Deportivo)

Watford er på randen til at hente Canadas midtbanespiller, Ismael Kone, fra CF Montreal på en fireårig kontrakt. (Watford Observer)

Et Saudiarabisk konsortium forbereder et 28 milliard-kroners-bud til at overtage Liverpool. (Sporting News)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER