Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Kent Christensen

Her følger mandagens internationale rygter.
Article image
FC Barcelona er interesserede i at hente Mohammed Kudus, men den 22-årige ghanesiske midtbanespiller er efter sigende åben for et skifte til Premier League – hvor Ajax højst sandsynligt vil give slip på ham for 350 millioner kroner. (Sun)


Atletico Madrid håber at kunne forøge spillerværdien på Joao Felix under VM – med tanke på at sælge ham til januar. (Marca)

Den spanske højreback, Hector Bellering, er tæt på at underskrive på et lejeophold til Roma fra Barcelona. (Calciomercato)

FC Barcelona vil have en langtidserstatning for deres spanske veteran-midtbanespiller, Sergio Busquets, og de er interesserede i Leicesters Youri Tielemans, som er ude af kontrakt til sæsonafslutningen, men de mistænker, at den belgiske midtbanespiller allerede har sagt, at han vil skifte til en anden klub. (Marca)

Rafael Leao var rygtet til Real Madrid i sommers, men nu er han blevet en 2024-prioritet sammen med Manchester Citys norske stjerneangriber, Erling Haaland, og Palmeiras 16-årige brasilianske angriber, Endrick. (Sport)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik