Fodbold nyheder

Verden: VM
FT
1 - 2
(0 - 1)
England
Frankrig
H. Kane (54), X H. Kane (84)
A. Tchouaméni (17), O. Giroud (78)

Southgate:
Det er den største test, vi kan stå over for

Af Kent Christensen

Den engelske manager, Gareth Southgate, og den engelske landsholdstrup vandt i går en flot sejr på 3-0 over Senegal, og de er nu videre til en kvartfinale mod VM’s forsvarende mestre.
Article image
Ritzau-Scanpix
England må siges at have spillet et overraskende flot VM hidtil, da de har scoret hele 12 mål fordelt på kun fire kampe, hvor de samtidig kun har indkasseret to mål. Det er blevet til tre sejre og en enkelt skuffende uafgjort mod USA, men de flotte resultater kan måske komme som en overraskelse for nogle, da englænderne før VM i Qatar havde spillet en meget sløv Nations League-turnering uden en eneste sejr.


Status for det engelske mandskab til VM er altså en storspillende offensiv, samt en sult for hele tiden at udbygge føringer og vinde kampene. Mange vil sikkert også argumentere for, at englænderne endnu ikke er blevet sat på prøve over for de helt store nationer endnu, det bliver de dog på lørdag, hvor de skal møde de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

Gareth Southgate udtaler sig positivt om den kommende kvartfinale-modstander som han forventer bliver en yderst svær modstander at møde:

- Det er den største test, vi kan stå over for. De er verdensmestre, fremragende dybde af talent, fantastiske individuelle spillere, og de er meget svære at spille og score imod. Det er en fantastisk udfordring, og en vild kamp for os at forberede os til.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik