Fodbold nyheder

City klar til at sælge rekordindkøb: Skal have råd til engelsk stortalent

Af Philip Dar

De engelske mestre kan blive nødt til at sælge Grealish for at kunne finansiere et køb af Bellingham.
Article image
Manchester City er villige til at sælge deres rekordindkøb Jack Grealish for at kunne købe den eftertragtede Borussia Dortmund-stjerne, Jude Bellingham, og samtidig opfylde Financial Fair Play-reglerne. Sådan skriver Football Insider.


Bellingham forventes at forlade Dortmund næste sommer, men der er dog også en mulighed for, at skiftet effektueres allerede i januar, da flere topklubber, heriblandt altså Manchester City, holder øje med ham.

Interessen kommer i kølvandet på en række gode præstationer for både klubhold såvel som det engelske landshold, som han netop nu er til VM med. Ifølge Football Insider, forventer City at skulle betale i omegnen af 870 millioner kroner for Bellingham, hvilket tvinger klubben til at sælge for at frigive midler i henhold til Financial Fair Play-regler.

Her kigger Manchester City angiveligt mod en handel, som de lukkede for to år siden, da engelske Jack Grealish blev hentet i Aston Villa for samme beløb. Netop Grealish forventes at blive tilbudt til andre klubber, så City kan få finansieringen på plads i forhold til at hente Bellingham til klubben.

Jack Grealish har ikke imponeret Guardiola og co. i sin Manchester City-tid. 27-årige Grealish har svært ved at bide sig fast i startopstillingen og han befinder sig bag profiler som Kevin De Bruyne, Phil Foden og Erling Haaland. Blot et enkelt mål er det blevet til i 1039 minutter i Manchester City-trøjen i denne sæson.

Samme historie gør sig gældende for Grealish ved den igangværende VM-slutrunde, hvor han ikke har været i startopstillingen ved en eneste af Englands gruppekampe og forventes derfor også at starte på bænken i ottendedelsfinalen mod Senegal.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik