Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.
Article image
Real Madrid er stadig villige til at hente den franske angriber Kylian Mbappe fra Paris Saint-Germain, men kun hvis bestemte krav bliver mødt. (Sport)


Mbappe mødtes med Robert Lewandowski sidste sommer i et forsøg på at lokke den polske angriber til at slutte sig til ham i Paris i stedet for at skifte til FC Barcelona. (Le Parisien)

Inter har taget kontakt med FC Barcelonas ivorianske midtbanespiller, Franck Kessies agent for at forhandle om et skifte tilbage til Serie A. Den 25-årige har tidligere spillet for AC Milan. (Fichajes)

Bayer Leverkusen har været i kontakt med Club Pachuca omkring et muligt skifte for Luis Chavez efter at have set den 26-årige midtbanespiller imponere ved VM for Mexico. (90min)

Real Madrids Eden Hazard overvejer at trække sig fra landsholdsfodbold i en alder af 31 år efter Belgiens tidlige VM-exit. (Marca)

Den hollandske landstræner Louis van Gaal har hentydet til, at han kunne være interesseret i at tage jobbet som belgiske landstræner efter Roberto Martinez har sluttet sin seksårige periode i stillingen. (Mail)

Den tyske manager Jürgen Klopp er ikke interesseret i at efterfølge Hansi Flick, hvis Flick bliver fyret som tysk landstræner efter det skuffende VM-exit, da Klopp intendere at gennemføre sin Liverpool-kontrakt, som løber indtil 2026. (Sky Sport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik