Fodbold nyheder

Müller: En total katastrofe

Af Louis Andersen

Tyskland er det seneste af flere lande der højst overraskende har måtte forlade VM-turneringen allerede efter gruppespillet.
Article image
Ritzau-Scanpix
Torsdag endte med, at flere store fodboldnationer noget overraskende måtte forlade VM allerede efter gruppespillet. Efter de første kampe stod det klart, at Belgien måtte sætte sig på flyveren hjem, og da de sene kampe var blevet spillet, måtte også Tyskland vinke farvel til drømmen om at gentage deres succes fra 2014.


Japan vandt nemlig over Spanien, og så endte det med, at de to lande gik videre fra gruppe E, mens tyskerne endte med at trække nitten. Dermed røg Tyskland ud efter det indledende gruppespil for andet VM i træk.

- For mig personligt er det her en total katastrofe, siger Thomas Müller ifølge nyhedsbureauet dpa.

Den tyske profil, der har spillet 120 landskampe for Tyskland antyder samtidig, at torsdagens kan have været hans sidste:

- Hvis det her var min sidste kamp, vil jeg gerne sige et par ord til vores fans, som har støttet mig i mange år. Jeg har altid prøvet at efterlade mit hjerte på banen, lyder det fra Müller.

Tyskland gjorde alt for at øge deres chancer for avancement, men kunne ikke stille noget op. Landstræner Hansi Flick mener også, at holdet ødelagde det for dem selv tidligere i turneringen:


- Vi røg ikke ud i dag. Vi røg ud i de 20 minutter mod Japan, siger Flick ifølge dpa med henvisning til Tysklands nederlag til Japan tidligere i turneringen. Vi manglede effektivitet, og det er derfor, vi er ude.

Japan og Spanien skal i deres respektive ottendedelsfinaler møde henholdsvis Kroatien og Marokko. Kampene spilles mandag og tirsdag.

Mere om Thomas Müller

Mere om Tyskland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik