Fodbold nyheder

Messi overgår Maradona i ny rekord

Af Niklas Gerster

Messi sætter ny rekord. Igen igen.
Article image
Sammenligningen imellem Lionel Messi og Diego Maradona har foregået stort set hele Messis fodboldkarriere. Maradona har vundet VM, hvilket Messi endnu ikke har, og mange mener derfor, at han skal sikre dette trofæ, før han når den samme status som ikonet Maradona.


Men på et område har Messi nu overgået Diego. Efter gårsdagens 2-0-sejr over Polen som bragte Argentina i ottendedelsfinalen, rundede Messi sin VM-optræden nummer 22, og det gør ham nu til den argentinske fodboldspiller, som har spillet flest VM-kampe, da han overhaler Maradonas 21. En bedrift som Paris Saint-Germain-spilleren end ikke var klar over, før han nåede den:

- Jeg fandt først ud af det for nyligt, jeg vidste det ikke. Det er en fornøjelse, at kunne blive ved med at opnå den slags rekorder. Jeg tror, at Diego ville have været super glad på mine vegne, for han har altid udvist stor kærlighed til mig. Han var altid glad, når ting gik godt for mig.

Sådan har Messi ifølge Goal.com udtalt sig om sit syn på nu at have tilføjet endnu en rekord til sin i forvejen omfangsrige rekordsamling. Messi og Argentina møder Australien på lørdag i ottendedelsfinalen, hvor de vil være kæmpe favoritter.

Så hvem ved, måske kan den 35-årige Paris Saint-Germain-profil bære det sydamerikanske mandskab hele vejen til VM-trofæet. Ville det endegyldigt bringe ham foran Maradona i legendestatus, hvis det lykkes?

Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik