Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Her følger dagens internationale rygter. Ronaldo overvejer lukrativt skifte, og så er der nyt om Busquets, Gvardiol, Bale, Kessie og Kudus.
Article image
Cristiano Ronaldo har modtaget et lukrativt tilbud fra den saudiarabiske klub Al Nassr, der vil give ham en løn på 1,3 milliarder årligt. (Telegraph)


Den 37-årige portugiser har dog stadig ambitioner om at spille Champions League, og Ronaldo har derfor endnu ikke accepteret Al Nassrs tilbud. (Sun)

FC Barcelonas aldrende midtbaneikon Sergio Busquets er interesseret i at drage til Inter Miami i den bedste amerikanske fodboldrække, når hans kontrakt udløber til juni. (Mirror)

RB Leipzig modtager mange henvendelser på deres talentfulde forsvarsspiller Joska Gvardiol. Juventus har nu også meldt sig på banen, men Chelsea er angiveligt forrest i ræset om den 20-årige kroat. (Gazetta dello Sport)

Den walisiske angriber Gareth Bale kommer til at træffe en beslutning om sin klubfremtid til februar. 33-årige Bale spiller i Los Angeles FC, og udtalte efter VM-exitet, at han stadig ønsker at fortsætte hos det walisiske landshold. (Mirror)

Bales kontrakt hos MLS-mandskabet indeholder en klausul, som gør det muligt for waliseren at forlade klubben, inden den nye sæson starter op i februar. (Sun)


Franck Kessies agent har udelukket rygterne omkring, at den 25-årige ivorianske midtbanespiller fra FC Barcelona er interesseret i at skifte til Inter. (Calciomercato)

FC Barcelonas sportsdirektør Jordi Cruyff siger, at klubben har fulgt den formstærke ghanesiske midtbanespiller Mohammed Kudus fra Ajax i et længere stykke tid. (Fabrizio Romano)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik