Fodbold nyheder

Ledelsen trækker stikket i Juventus

Af Daniel Solving

Alting har en ende...
Article image
Formanden Andrea Agnelli og resten af bestyrelsen trækker sig tilbage fra ledelsesgangene hos Juventus. Dette informerede klubben om på deres hjemmeside. Agnelli fik posten som formand tilbage i 2010, men nu slutter en periode på 12 år af, hvor det er blevet til ni mesterskaber i træk i perioden fra 2012-2020.


Det er ikke kun inden for de kridtede linjer, at der har været udfordringer i nyere tid. Ledelsen har ikke kørt som smurt, hvor der blandt andet har være rygter om, at ledelsen har givet falske informationer til investorer, samt at fakturere spillerhandler forkert. Der er flere sager igang mod Juventus, efter en periode, hvor det rent økonomisk, ikke har set prangende ud for klubben.

Dette har så resulteret i, at klubben måtte melde ud omkring afskeden med formanden Agnelli, samt resten af bestyrelsen. Pavel Nedved, en legende af klubben, har også taget afsked. Han spillede otte år hos Juventus inden han måtte lægge støvlerne på hylden, og har i en periode været repræsenteret i den bestyrelse, som Andrea Agnelli har været formand for.

Bestyrelsen fortsætter trods afskeden til den 18. Januar, hvor der efterfølgende skal skiftes ud.


Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik