Fodbold nyheder

Deschmaps: Der kommer ændringer

Af Louis Andersen

Den franske landstræner varsler rotationer i truppen forud for holdets kamp mod Tunesien.
Article image
Ritzau-Scanpix
Ifølge den franske avis L'Equipe kommer den franske landstræner Didier Deschamps til at foretage syv ændringer til kampen mod Tunesien. Det franske landshold er sikker på avancement og har derfor ikke brug for et resultat i kampen, der til gengæld kan få stor indflydelse på Danmarks videre færd ved VM-slutrunden. På tirsdagens pressemøde bekræftede Deschamps, at han ønsker at foretage rotationer til kampen, men han ønskede ikke at løfte sløret for antallet:


- Ja, der kommer ændringer. Jeg kan dog ikke sige, hvor mange det bliver, og det vil jeg heller ikke afsløre, for det vil gøre det for komfortabelt for Tunesien, hvilket jeg ikke ønsker. Jeg vil ikke afsløre alle detaljer, men se på hvad der skete for fire og otte år siden. Vi ved, vi er videre, så vi har ikke et behov for en sejr for at gå videre, sagde Deschamps ifølge L'Equipe.

Deschamps forklarede, at mange ting spiller ind, når han skal vælge sit hold til de forskellige kampe.

- Vi vil gå efter det bedst mulige resultat, og jeg skal håndtere mit hold, hvor mange ting skal med i overvejvelserne også omkring hvordan spillerne har det. Jeg har tid endnu til at finde ud af, hvordan jeg vil stille op, siger Deschamps.

Deschamps understregede, at man i den franske lejr er klar over vigtigheden af tirsdagens kamp, der også har indflydelse på de øvrige nationers skæbne i gruppe D.

- Vi vinder formentlig gruppen, men dette er en VM-kamp mod en modstander, som har brug for et resultat for at gå videre, mens Australien og Danmark også kæmper for at gå videre, lyder det fra Deschamps.

Onsdagens kampe mellem Frankrig og Tunesien samt Danmark og Australien spilles klokken 16:00 dansk tid.

Mere om Frankrig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik