Casemiro (83)
Anton Kirkegaard

Casemiro-kasse giver Brasilien tre point

Brasilien sikrer sig tre point og en plads i ottendedelsfinalen.
Brasilien fik en overbevisende sejr over Serbien i første spillerunde. De vandt kampen 2-0, inklusiv et drømmemål af Richarlison. Ligesom Brasilien havde Schweiz også vundet deres første kamp med 1-0 over Cameroun.

Kampen startede meget lige. Ingen af holdene kunne sætte sig på bolden eller skabe store chancer. Raphina leverede en god aflevering efter 29 min, men Vinicius Jr kunne ikke afslutte chancen. Første halvleg manglede både smukt spil og store chancer. Holdene virkede rimelig lige efter 45 minutter. Anden halvleg starter meget fysisk. Begge hold modtog gult kort efter blot 10 min.

Det gik 83 minutter før kampen fik sit første mål. På trods af alle Brasiliens offensive våben, så var det Casemiro som scorer. Et smukt skud med ydersiden af foden passerede Yann Sommer.

Brasilien besvarede føringen og vandt 1-0. Ingen af holdene spillede prangende fodbold, men Brasiliens klassespiller var forskellen. I sidste gruppekamp skal Brasilien møde Cameroun. Schweiz skal møde Serbien.