S. Karim (24), M. Kudus (34), M. Kudus (68)
Philip Dar

Ghana slår Sydkorea i målfest

Endnu en VM-kamp, hvor målene haglede ind i nettet

Denne mandag står åbenbart i målenes tegn. Ved dagens første kamp mellem Cameroun og Serbien fik vi hele seks mål, da den endte 3-3. I dagens anden VM-kamp, var det så op til Sydkorea og Ghana at følge op på denne måltotal og man må sige, at dette lykkedes for de to nationer.

Sydkorea satte sig på kampen fra første fløjt og lignede et hold, som ville bringe sig foran. Sådan skulle det dog ikke gå. Efter 24 minutters spil og lidt klumpspil i feltet, var det nemlig den ghanesiske midtstopper, Mohammed Salisu, som bragte Ghana foran 1-0. Blot ti minutter senere, var den så galt igen i den sydkoreanske defensiv, da et flot indlæg fra Jordan Ayew ramte den tidligere FC Nordsjælland-spiller, Mohammed Kudus, i panden og han bragte flot ghaneserne på 2-0 før pausen.

Efter pausen sad Sydkorea igen på kampen og godt ti minutter inde i halvlegen lykkedes det så, da Lee Kang-In, som netop var kommet på banen kort forinden, ramte Cho Gue-Sung i panden og dermed stod den 2-1. Cho Gue-Sung var dog ikke færdig, da han endnu engang headede bolden i kassen og udlignede til 2-2.

Herfra lignede det Sydkoreas kamp at vinde, da de havde fundet momentum. Ghana får dog en chance ud af ingenting og et indlæg får lov at gå hele vejen gennem feltet hvor Mohammed Kudus står helt fri og flot sender den over i modsatte side af målet til 3-2, hvilket også blev kampens resultat trods et massivt sydkoreansk pres i kampens afslutning.