Fodbold nyheder

Van Dijk om svær Liverpool-periode: Jeg er også bare et menneske

Af Philip Dar

Især 4-1-nederlaget til Napoli i Champions League var svær at sluge for hollænderen.
Article image
Ritzau-Scanpix

I øjeblikket er Virgil Van Dijk med det hollandske landshold til VM i Qatar, hvor de orangeklædte er tæt på videre avancement fra gruppen før den sidste kamp mod værtsnationen. Forud for denne kamp, var Van Dijk til rådighed for verdenspressen på det hollandske landsholds pressekonference. Her blev Van Dijk bedt om at forholde sig til den svære sæsonstart, som han var været igennem på klubholdet, Liverpool.


- Nogle gange hjælper det at sætte tingene i perspektiv. At bruge mere tid med mine børn, fordi derhjemme er jeg jo også bare et menneske. Jeg har også et helt almindeligt liv. Det hjælper mig at minde mig selv om det lidt oftere. Ligesom det også hjælper at huske på, at det i sidste ende bare er et spil. Dog har det været ekstra svært i denne periode i Liverpool, især efter det store nederlag til Napoli var en smule mere ekstremt. Der var vi virkelig dårlige og vi var ikke os selv i den periode, sagde Van Dijk på pressemødet ifølge Algemeen Dagblad.

Van Dijk og resten af Liverpool-mandskabet formåede dog at vende den dårlige periode, da det lykkedes at tage to sejre i træk i de to sidste kampe inden den igangværende VM-slutrunde.

Mere om Virgil van Dijk

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik