Kent Christensen

Manuel Neuer: Vi er stadigvæk i live

Den tyske holdkaptajn er lettet over det uafgjorte resultat mod de velspillende spaniere.
Tyskerne har haft en noget blandet oplevelse under VM-2022, da de begyndte slutrunden med at lide et chok-nederlag til Japan. Det fik tyskerne dog rådet bod på i gårsdagens kamp, da de hentede et livsvigt point mod et velspillende spansk mandskab – her endte kampen 1-1, hvor Morata og Niclas Fullkrug stod for målene.

Den tyske holdkaptajn og erfarne målmand, Manuel Neuer, er fint tilfreds efter resultatet mod Spanien og ser frem mod at kunne afgøre tyskerne skæbne i turneringen, når de på torsdag skal møde Costa Rica i en altafgørende gruppekamp:

- Hovedpointen er, at vi stadigvæk er i live. Det, vi har indflydelse på, er at få tre point mod Costa Rica. Det var en hård kamp mod et virkelig godt spansk hold. Vi tog kampen op og lod dem ikke få mange chancer på de 90 minutter. Vores defensive arbejde var sublimt fra forrest til bagerst. Vores kompakthed gjorde det svært for dem at score mod os. Deres mål var ganske simpelt af høj kvalitet og svært for os at forsvare sig mod. Alligevel blev vi ved med at tro på os selv.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER