Verden: VM
FT
1 - 1
(0 - 0)
Spanien
Tyskland
Á. Morata (62)
N. Füllkrug (83)
Kent Christensen

Luis Enrique: Vi manglede selvtillid til at gå ud og gøre mere skade på Tyskland

Spanien – Tyskland-kampen var nok den mest besete gruppekamp i VM-slutrunden, og det var med god grund.
Efter et skuffende 1-2-nederlag til Japan, så var det yderst vigtigt for tyskerne at sikre sig point mod et stærkt-spillende spansk mandskab, som i første gruppekamp pryglede Costa Rica med hele 7-0. Kampbilledet blev som mange havde forventet det mellem Spanien og Tyskland, da der var masser af chancer i begge ender, samt flotte aktioner af samtlige kvalitetsspillere med adresser i verdens største ligaer.

Før VM-slutrunden havde den spanske landstræner, Luis Enrique, gjort det klart, at Spaniens mål var at slutte på en førsteplads i gruppen. Med fire point efter to kampe og en enkelt kamp tilbage mod Japan, så har spanierne stadig gode muligheder for at indfri forventningspresset fra landstræneren. Luis Enrique havde en bittersød reaktion på kampen, da han holdt pressemøde efter slutfløjtet til 1-1:

- Når jeg ser kampen gentaget i morgen, kommer jeg til at kunne lide det mere, end den følelse, jeg har nu. VI spillede Tyskland en-mod-en, og vi kontrollerede spillet. Det er en mærkelig trist følelse, for vi har misset kvalifikationen. Vi har manglet mere selvtillid til at gå ud og gøre mere skade på Tyskland.

På trods af triste tanker om pointtab, så har Luis Enrique også masser af ros til specielt tre spillere, der spillede en god kamp:

- Dani Olmo har været den mest fremragende spiller, og Unai Simons præstation har været fremragende. Morata er spektakulær i denne sæson, med friskhed og mange mål.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER