Verden: VM
FT
0 - 2
(0 - 0)
Belgien
Marokko
R. Saïss (73), Z. Aboukhlal (90)
Kent Christensen

Vertonghen: Der er mange ting, der går gennem mit hoved

Den erfarne 35-årige belgiske forsvarsspiller, Jan Vertonghen, var meget kritisk over for det belgiske holds spil efter 0-2-nederlaget til Marokko.
Belgien er uden tvivl et af de lande man som fodboldfan har høje forventninger til, når det handler om fodboldslutrunder – specielt de seneste slutrunder, hvor holdet har været prydet med kvalitetsspillere på samtlige positioner.

De høje forventninger til den lille fodboldnation er dog aldrig for alvor blevet indfriet, da man altid har manglet det sidste strå, der kunne kulminere i potentielle titler. I år ser man et belgisk hold med færre kvalitetsspillere end tidligere, og de spillere man har er for det meste godt oppe i årene.

Status efter Belgiens to første spillerunder er en halvheldig-sejr mod Canada og et skuffende 0-2-nederlag til Marokko, hvor Belgiens 35-årige forsvarsspiller, Jan Vertonghen, var ude at udtale sig kritisk om belgiernes præstationer på banen efter kampen:

- Vi spillede fint, men vi lukkede to identiske mål ind. I den første slap vi, fordi det var offside, men i den anden kunne vi ikke. Der er mange ting, der går gennem mit hoved i øjeblikket, ting, som jeg ikke burde sige uden for omklædningsrummet.

- Jeg tror ikke vi skabte en eneste chance. Måske angriber vi også dårligt, fordi vi er for gamle, det vil de sikkert fortælle os igen. Vi har en masse kvalitet foran, men det har Marokko også, og de gjorde det bedre i dag. Det er meget frustrerende.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER