Fodbold nyheder

Sergio Busquets har besluttet sin fremtid

Af Kent Christensen

Den 34-årige erfarne spanier, Sergio Busquets, har ifølge kilder fra La Cadena Cope besluttet sig for at stoppe i FC Barcelona til sommer og skifte til en ny klub.
Article image
Ritzau-Scanpix
Sergio Busquets er blandt de spillere i FC Barcelonas historie, der har spillet flest kampe for førsteholdet. Med snart 15 år på førsteholdet, så står den 34-årige spanier i øjeblikket noteret for intet mindre end 696 kampe – kun overgået af Xavi Hernandez med 767 kampe og Lionel Messi med rekordantallet på 778 kampe for FC Barcelonas førstehold.


Det er blevet til 18 mål for Sergio Busquets, som har stået solidt plantet på den defensive midtbane i godt 15 sæsoner. Det har ikke været nogen hemmelighed, at den nuværende sæson bliver Sergio Busquets sidste i FC Barcelona.

Der har dog været spekulationer om, hvorvidt han vil trække sig helt fra fodbolden, eller om et skifte til en ny klub kan komme på tale. Ifølge kilder fra La Cadena Cope, så har Sergio Busquets besluttet sig for at ville tilslutte sig MLS-klubben, Inter Miami, som også er blevet sat i forbindelse med den 34-årige spaniers tidligere FC Barcelona-holdkammerat, Lionel Messi.

Det bliver altså spændende at se, om der er hold i rygterne i en genforening af Lionel Messi og Sergio Busquets, der begge er rygtet til et skifte til den amerikanske MLS-klub, Inter Miami.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik