Kent Christensen

Rashford ønsker Ronaldo alt det bedste

Manchester United-angriberen, Marcus Rashford, har intet ondt tilovers for den nu klubløse portugisiske verdensstjerne – Cristiano Ronaldo.
Manchester United og i særdeleshed Cristiano Ronaldo har i den grad prydet mange sportsrelaterede overskrifter over de seneste par uger, og det er med god grund. Ronaldo var længe rygtet væk fra den engelske storklub – hvis manager, Erik ten Hag, gav den nu 37-årige portugiser sparsommelig spilletid.

Efter et yderst kontroversielt interview med den kendte journalist, Piers Morgan, så har Ronaldo fået ophævet sin kontrakt i Manchester United, hvor der ifølge ham selv, var flere ting, der ikke var som det skulle være.

Marcus Rashford og flere andre tidligere holdkammerater - har som følge af kontraktophævelsen været ude at give udtryk for, at de vil forholde sig neutralt til konflikten mellem Ronaldo og Manchester United. Marcus Rashford udtaler blandt andet:

- Det har været en utrolig stor fornøjelse at spille med Ronaldo. Han er et af mine idoler og en som jeg altid har set op til. Det er noget, som jeg vil huske for evigt, og jeg ønsker ham alt det bedste, og vi vil gerne takke ham for alt det, som han har gjort for Manchester United.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER