Anders Mathiasen

Simon Kjær dirigerede Mæhle: Stå tættere på Dembélé

Selvom Simon Kjær ikke spillede lørdag aften dirigerede han stadigvæk - denne gang fra bænken.
Danmark måtte endnu engang forlade en VM-kamp uden en sejr, da det lørdag blev til et 1-2-nederlag til Frankrig. Det var uden Simon Kjær, da anføreren sad ude med problemer med låret, og derfor måtte han finde plads på bænken, men det holdt ham dog ikke tilbage.

Kjær var nemlig flere gange ude og dirigere sine medspillere, da han ikke var meget for bare at sidde på bænken, og derfor var han på et tidspunkt ude og hive fat i Joakim Mæhle. Atalanta-danskeren havde nemlig problemer med at håndtere Ousmane Dembele.

- Jeg var lige ude og sige til Mæhle en enkelt gang, at jeg synes, at han skulle gå lidt længere ud mod Dembélé. Han løber jo ikke så meget dybt, da han hellere vil have den i fødderne, så det er lidt bedre bare at stå lidt tættere på.

Der var dog flere ting, som kunne have været bedre, og derfor skal truppen nu have gennemgået en række ting, så de er klar til den sidste kamp mod Australien.

- Vi skal se på en video i forhold til de ting, som vi skal gøre bedre. Det er i forhold til struktur, hvordan vi står, og hvordan vi spiller med bolden. Og så skal vi egentlig bare videre.

Her skal Danmark dog have en hjælpende hånd af Frankrig, da en fransk sejr over Tunesien i den grad vil være en stor hjælp. Kjær blev derfor spurgt, om han havde taget fat i sin AC Milan-holdkammerat Olivier Giroud efter kampen.

- Det kan godt være, at jeg lige sagde lidt til ham efter kampen, siger Simon Kjær med et smil og fortsætter.

- Jeg satser stærkt på, at Frankrig kan gøre deres arbejde. Der er ikke nogen VM-kampe, hvor man går ud og laller i. Så jeg regner med, at franskmændene gør deres, og så skal vi gøre vores.

Det er onsdag klokken 16:00, at Danmark møder Australien. På samme tid tørner Frankrig sammen med Tunesien, og derfor er det her, at den danske VM-skæbne bliver afgjort.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER