Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Her er dagens internationale rygter. Hør blandt andet om Depay, stortalentet Endrick, Felix og Arnautovic.
Article image
Manchester United har afholdt samtaler med Mephis Depay fra FC Bacelona. ”De Røde Djævle” overvejer at hente den 28-årige hollandske angriber tilbage, da han er en af dem, som catalanerne gerne vil spare lønkroner på. (Sky Germany)


Chelsea og Real Madrid er stadig med i kampen omkring at sikre sig det 16-årige stortalent Endrick fra Palmeiras, selvom Paris Saint-Germain allerede har budt på ham. (Fabrizio Romano)

Sampdoria overvejer at annullere deres sæsonlange låneaftale med Harry Winks fra Tottenham før tid. Den 26-årige midtbanespiller har ikke spillet meget i Italien, da han har været plaget af en ankelskade. (Calciomercato)

Joao Felix ønsker at forlade Atletico Madrid, og den 23-årige portugisiske angriber har anmodet sin agent om at lede efter en ny klub til ham. (Marca)

Bolognas administrerende direktør Claudio Fenucci fastslår at deres brandvarme østrigske angriber Marko Arnautovic, som var sat i forbindelse med et skifte til Manchester United sidste sommer, ikke er til salg. (Sky Sport Italia)

Barcelonas cheftræner Xavi har anmodet klubben om at forlænge kontrakten med den erfarne 34-årige herre Sergio Busquets med yderligere en sæson. (Sport)


Real Betis overvejer at hente Wolves’ stærke kantspiller Adamo Traore. Den 26-årige spanier har kontraktudløb med Premier League-mandskabet næste sommer. (Estadio Deportivo)

Napoli melder sig dog også på banen i forhold til Traore, og det italienske tophold håber på at hente ham på en fri transfer til sommer. (Gazetta Dello Sport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik