Daniel Solving

Er Cody Gakpo den nye stjerne i hollandsk fodbold?

Det hollandske talent er startet som lyn og torden i indeværende sæson.
Cody Gakpo der til daglig tørner ud for PSV Eindhoven har haft gang i en bemærkelsesværdig sæson. Han har taget den hollandske Eresdevise med storm, og har lavet hele ni mål og tolv assist i blot fjorten kampe. Den unge hollænders sprudlende form blev belønnet med en VM udtagelse for det hollandske landshold. Cody Gakpo er en meget fleksibel spiller. Han spiller primært ude på venstre kanten, men for det hollandske landshold, er han under denne slutrunden blevet brugt på midtbanen og i angrebet. Der er tale om en yderst interessant spiller, der med sin fart og fysik kan nå langt. Han er god på hoved, mens han samtidig har en fremragende sparketeknik, hvilket vi allerede har set under VM–slutrunden i Qatar.

Forinden VM gik i gang havde Cody Gakpo blot spillet otte landskampe for Holland, og nu har han formået at score i de to første kampe under VM mod Senegal og Ecuador. Holland har Qatar i den sidste gruppespilskamp, og efter et skuffende 1-1 resultat mod Ecuador, skal de tre point jagtes mod Qatar i den sidste gruppespilskamp. En kamp hvor Gakpo har muligheden for at udnytte et usikkert forsvar fra Qatar. Han kan blive nøglen, hvis Holland skal formå at skabe succes.

Allerede i sommers var der stor interesse i hollænderen fra store europæiske topklubber. Heriblandt Arsenal, Manchester United og Tottenham. Gakpo valgte trods interessen at blive i PSV, hvilket har vist sig at være en god beslutning, hvis man skal tage hans nuværende form i betragtning.

Han har i den grad medvind på fodboldbanen i øjeblikket, og ifølge flere medier er interessen for hollænderen ikke blevet mindre.

Gakpo og Holland spiller deres sidste gruppespilskamp mod Qatar den 29. November kl. 16.00.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER