Niklas Gerster

Fredagens internationale rygter

Dagens internationale rygter. Flere eksotiske klubber lurer på Cristiano Ronaldo, og Arsenal frygter at miste deres succesfulde manager.
Den saudiarabiske klub Al-Hilal udforsker muligheden for at hente Cristiano Ronaldo. (Sky Sports)

Den 37-årige portugisers tidligere arbejdsgiver Real Madrid har meddelt, at ”det ikke ville give mening i deres sportslige projekt” at hente Ronaldo tilbage til klubben. (AS)

Hos den brasilianske klub Flamengo kigger de også på muligheden for at hente den nu klubløse Cristiano Ronaldo. (Veja)

Skulle Ronaldo vælge at tage til Saudi-Arabien, kan der opstå et scenarie, hvor han i samarbejde med sin evige rival Lionel Messi kommer til at gå forrest for, at saudiaraberne får VM-værtskabet i 2030, da Messi allerede har aftalt med landet, at han vil promovere deres turisme. (Mirror)

Den italienske topklub Inter vil forlænge låneaftalen med deres 29-årige belgiske angriber Romelu Lukaku med yderligere et år. (Sky Sport)

Arsenal er bange for, at de ikke kan holde på deres succesfulde manager Mikel Arteta, da den 40-årige spanier har en fortid, som ungdomsspiller hos FC Barcelona, og catalanerne overvejer angiveligt, om han skal være cheftræner i fremtiden. (Sport)

Den franske midtbanespiller Adrien Rabiot håber på, at en god VM-slutrunde kan styrke hans muligheder for enten at forlænge sin kontrakt med Juventus, hvor hans nuværende aftale udløber næste sommer, eller at han kan komme til en anden attraktiv destination. (La Repubblica)

Der er et stigende antal klubber, som har meldt sig interesserede i Borussia Dortmunds talentfulde 18-årige angriber Youssoufa Moukoko, som har kontraktudløb ved sæsonafslutningen. (90 min)

Real Madrids brasilianske tekniker Rodrygo kan være nødsaget til, at skulle betale en udløbsklausul på cirka 52 millioner kroner, efter at han har opsagt samarbejdet med agenten Nick Arcuri. (Sport)

FC Barcelona har nu valgt at ændre fokus i deres strategi. I stedet for at tilkøbe stjerner udefra vil de nu i stedet fokusere på kontraktforhandlinger med deres unge talenter. (Mundo Deportivo)

Paris Saint-Germain overvejer at udskifte deres nuværende hjemmestadion Parc des Princes med Stade de France, som er Frankrigs nationalstadion. (Bloomberg)