Niklas Gerster

Fredagens engelske rygter

Her er dagens engelske rygter. Hør blandt andet om en række interesserede Manchester United-købere samt om Trossard, der snart kan være fortid i Brighton.
Chelsea er parate til at forhandle med Leandro Trossard. Den 27-årige belgiske offensivprofil har kontraktudløb med sin nuværende klub Brighton næste sommer. (Football Insider)

Manchester City-midtbanespilleren Bernardo Silva mener, at Cristiano Ronaldo har bevist, at han stadig kan præstere på det højeste niveau efter, at han i går skrev VM-historie ved nu at være den første fodboldspiller, der har scoret i fem VM-slutrunder. (Mirror)

Amancio Ortega som ejer den populære tøjkæde Zara, er interesseret i at købe Manchester United. (Manchester Evening News)

Den engelske storklub møder desuden interesse fra teknologi-giganten Apple, der ønsker at købe Manchester United for 5,8 milliarder kroner. (Star)

Manchester Uniteds tidligere vice-formand Ed Woodward har modtaget henvendelser fra interesserede købere af klubben, som ønsker, at han skal tiltræde i en konsulentrolle. (Mail)

Den portugisiske målmand Diogo Costa er på radaren hos både Chelsea og Manchester United. Den 23-årige FC Porto-keeper har en frikøbsklausul på 557 millioner kroner. (Relevo)

Aston Villa holder øje med Sevillas 31-årige marokkanske målmand Yassine Bounou. (Football Insider)

Newcastle vil forsøge at overgå FC Barcelona i kampen om at sikre sig den unge 18-årige brasilianske midtbanespiller Andrey Santos fra Vasco da Gama. (Sport)

Championship-mandskabet QPR forventer, at deres manager Michael Beale forlader klubben til fordel for det ledige trænersæde i den skotske storklub Rangers. (Talksport)