Christian Bang Jensen

GFH skal købe aktier for 157 millioner i Brøndby

Global Football Holdings har offentliggjort det tilbudsdokument som gælder købet af aktiemajoriteten i Brøndby IF. Den nuværende storaktionær, Jan Bech Andersen, oplyser i den forbindelse, at der skal købes aktier for 157 millioner kroner.
Global Football Holdings eller måske bedre kendt under forkortelsen GFH står til at købe sig ind i Brøndby IF, og med aktiemajoriteten de facto eje den danske klub. Torsdag har man færdiggjort tilbudsdokumentet som gælder købet af aktier i den danske klub, og det er mange penge, der skal handles for. Det fortæller den nuværende bestyrelsesformand og hovedaktionær i klubben, Jan Bech Andersen om i en pressemeddelelse på Brøndbys hjemmeside:

- I dag er tilbudsdokumentet fra Global Football Holdings blevet offentliggjort, og det er en samlet bestyrelse, som finder, at den samlede transaktionspakke er attraktiv og i selskabets interesse. Nu har den enkelte aktionær mulighed for at vurdere de nærmere vilkår i detaljer, hvilket vi vil opfordre til at man gør. Der er mellem GFH og jeg opnået enighed om en aktiekurs på 0,55 kroner per aktie, som er den samme pris alle øvrige aktionærer i dag får tilbudt fra GFH i tilbudsdokumentet.

Jan Bech Andersen fortæller videre, hvilken betydning det har for ham selv og de øvrige 24.000 personer, der har investeret i klubben:

– For at GFH skal opnå aktiemajoriteten betyder det, at de skal de købe aktier for cirka 157 mio. kr. Hvor stor en andel, jeg præcist ender med at sælge, er endnu ikke afgjort, da min opgave bliver at sikre, at GFH når op på lige over 50% af aktierne. Det vil sige, at hvis klubbens øvrige aktionærer sælger mange aktier, så skal jeg sælge færre, og hvis klubbens øvrige aktionærer sælger få aktier, så skal jeg sælge flere.

Med tilbudsdokumentet er Brøndby IF noget endnu et stort skridt i retningen af et nyt amerikansk ejerskab.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER