Anders Steindorff Vad

Er Tyskland i krise?

Siden det tyske ”Mannschaft” i 2014 vandt VM i Brasilien, er det gået ned ad bakke. Og bag gårsdagens resultat ligger der nogle triste resultater
Tyskland har næsten altid været en af favoritterne ved VM-slutrunderne. Også i år har der været store forventninger til det tyske mandskab, og mange har glædet sig til at se dem levere varen. Derfor var det måske også en overraskelse for mange, da tyskerne måtte se sig slået af Japan som vandt med resultatet 2-1, i deres første kamp ved dette VM.

På trods af denne overraskelse viser der sig dog nogle triste tal, når det kommer til resultater, som meget vel kunne tyde på at, de er langt fra det niveau som de i 2014 tog til Brasilien med.
Ifølge Patrick Berger, som er journalist for mediet SPORT1 har Tyskland nemlig kun præsteret at vinde to kampe, ud af de sidste ni som de har spillet i større turneringer. Ud af de ni kampe har de tabt seks. Kigger man på de sidste 14 kampe som det tyske landshold har spillet imod VM-landshold, ser det heller ikke bedre ud. I den sammenhæng har de nemlig kun vundet en enkelt kamp, spillet otte uafgjort og tabt fem. På den måde taler gårsdagens nederlag imod Japan ind i den dårlige statistik, som det tyske landshold længe har befundet sig i.

Efter gårsdagens sejr imod Tyskland, er den japanske landsholdstrøje nu i høj kurs. Ifølge medier skulle der angiverigt være over en måneds ventetid, for at få fingrene i en ”samurai blå” landsholdstrøje, med det japanske logo på brystet.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER