Fodbold nyheder

Neymars engelske favoritter

Af Daniel Fisker

Neymar har et godt øje til England – og især Harry Kane – som er kommet godt fra land ved den igangværende VM-slutrunde.
Article image
"It’s coming home"

Den velkendte sang er igen blevet aktuel i England – og i Qatar. Hvis man skal tro Neymar, er der rent faktisk en chance for, at det kommer til at ske.


Den brasilianske superstjerne blev forleden spurgt ind til favoritterne ved VM-slutrunden, som England netop har taget hul på, og selvom Neymar i første omgang glemte ”The Three Lions”, mener han alligevel, at Harry Kane og kompagni har en chance.

- Jeg glemte England, men selvfølgelig har de også en chance, udtaler Neymar ifølge Mirror.

Det er især topscorerfavoritten Harry Kane – og Jadon Sancho, som den engelske landstræner Gareth Southgate ikke har medtaget i sin VM-trup – Neymar har et godt øje til.

- Jeg kan rigtig godt lide Kane og Sancho.


- Det er to utrolige spillere, og jeg har en speciel forkærlighed for dem. Jeg kan godt lide spillere, som har deres kvaliteter.

Foreløbig har Neymar haft ret i, at man gør klogt i at holde et vågent øje med Harry Kane, som dog ikke fik åbnet sin målkonto i 6-2-sejren over Iran, hvor han til gengæld leverede flere assists – to af slagsen – end han har gjort i den igangværende Premier League-sæson, hvor det kun er blevet til en enkelt assist.

Tottenham-angriberen og de engelske landsholdskammerater får igen chancen for at bevise deres værd, når de møder den på papiret sværeste modstander i Gruppe B, USA, fredag klokken 20.

Mere om Neymar

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik