Kent Christensen

Frenkie de Jong retter kritik mod Barça-ledelsen

Holland starter deres VM-eventyr i morgen, hvor de i deres første gruppekamp skal møde Senegal. Inden kampen gav Frenkie de Jong et opsigtsvækkende interview med den hollandske journalist – Mike Verweij.
Den hollandske FC Barcelona-midtbanespiller, Frenkie de Jong, kommer med al sandsynlighed til at spille en vigtig rolle hos det hollandske Landshold, der skal forsøge at gøre et godt comeback i VM-turneringen, som de missede sidst i 2018.

Forud for kampen mod Senegal og VM-turneringen som helhed, afgav Frenkie de Jong et opsigtsvækkende interview med en hollandsk journalist, hvor han blandt andet retter kritik mod FC Barcelonas ledelse:

- En avis offentliggjorde ting om min kontrakt. Det var tydeligt, at jeg ikke lækkede det, og der var kun én anden part, der havde kontrakten. Det var tydeligt, at han kom fra klubben, og så tænker man: det er ikke nødvendigt. Pludselig var der et rygte om min kontrakt, og hvad jeg skrev under med den tidligere præsident. Det irriterede mig, at klubben ville gøre sådan noget.