Anders Vestergaard

Tilbagevendte Thelander: Jeg slutter i AaB

Som vi skrev på Indkast.dk i går er Rasmus Thelander tilbage i midterforsvaret i den kriseramte nordjyske klub. Og det er en Thelander, der er indstillet på at slutte sin karriere på Aalborg Portland Park.
AaB er i krise, hvor nedrykning til førstedivisionen truer i Nordjylland. Derfor er den tidligere kaptajn Rasmus Thelander hentet ind som messias.

Og det er en glad og ikke mindst afklaret midterforsvarer, som nu kommer hjem til den nordjyske klub, som han ellers forlod i sommer. Det siger han til AaB's egen hjemmeside.

- Jeg er indstillet på og glad for, at det er i AaB, at jeg skal slutte min karriere, og nu venter der i første omgang en masse hårdt arbejde inden et forår med 15 meget vigtige kampe, hvor vi skal jagte hver en sejr og hvert et point, og hvor vi i en Superliga med udelukkende gode hold ikke kan tage noget for givet, understreger Rasmus Thelander, siger han og tilføjer.

- Vi skal være ydmyge, men samtidig gå til angreb på den øjeblikkelige situation, og jeg har en stor tro på, at vi med den rigtige tilgang kan få vendt tingene til vores fordel, lyder det fra Rasmus Thelander.

Rasmus Thelander har skrevet under på en aftale indtil sommeren 2026. Han er indtil videre noteret for 157 kampe i den stribede trøje.